Hoe zet je gevelreclame op de beste manier in?

Om je bedrijfsnaam goed zichtbaar te maken op ooghoogte zijn gevenborden een uitstekende oplossing. Omdat ze een wat kleiner formaat hebben zijn ze ideaal om bij de ingang van je bedrijfspand te gebruiken.

Door een gevelbord creëer je niet alleen meer naamsbekendheid en zichtbaarheid. Het is tevens de perfecte manier om je klanten te verwelkomen of om ze de weg te wijzen. Daarnaast geeft een gevelbord je bedrijfspand een professionele uitstraling.

Wat zijn gevelborden?

Een gevelbord is het meest geschikt als je bedrijfspand in een straat staat. Omdat ze in de meeste gevallen op ooghoogte worden geplaatst, is het voor klanten snel te zien waar ze je bedrijf kunnen vinden.

Het grote voordeel van gevelborden is dat ze in alle mogelijke soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Hierdoor zorgen ze ervoor dat er geen afbreuk gedaan wordt aan de architectuur van je bedrijfspand.

Omdat je wat het formaat van je gevelbord betreft helemaal zelf de keuze kan maken, kan dit helemaal naar eigen wens gemaakt worden. Kiezen voor een gevelbord heeft nog meer voordelen:

  • Hele lange levensduur
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten
  • In alle maten, vormen en kleuren leverbaar
  • Stijlvol en uitnodigend

Tips voor de aankoop van een gevelbord

Bij het ontwerpen van een gevelbord is het ten eerste belangrijk om je te realiseren wat voor informatie je erop wilt hebben. Hierbij gaat het niet alleen om het adres van je bedrijfspand maar ook om overige informatie zoals je telefoonnummer of openingstijden.

Daarnaast zijn ook de vorm en de stijl van het gevelbord belangrijk. Bij een modern gebouw kies je voor een ander soort gevelbord dan bij een monumentenpand. Een voordeel van gevelborden is dat je deze ook in je pand kunt gebruiken.Heb je interesse in een gevelbord om je bedrijfspand meer op te laten vallen? Lees hier meer over gevelborden.

1.007 Comments