Dit zijn onze tips om nog efficiënter met je tijd om te gaan

Voor de meeste mensen is uren bijhouden niet hun favoriete bezigheid. Toch is dit voor een groot aantal organisaties essentieel. Het is een feit dat urenregistratie niet alleen belangrijk is voor de facturatie, maar ook voor het krijgen van meer inzicht in je werkprocessen. Automatisering is hiervoor ten eerste ook ontzettend belangrijk. 

Automatisering van je processen

Automatisering is onmisbaar voor een succesvolle bedrijfsvoering. Wanneer je de processen bij jouw bedrijf automatiseert betekent dat dat je er in de toekomst geen of amper meer extra tijd in hoeft te steken. Probeer daarom bij alles zoveel mogelijk te kijken naar het proces om het te automatiseren

Waarom is urenregistratie belangrijk?

Ondanks dat urenregistratie niet je favoriete bezigheid is, toch moet het gedaan worden. Zeker voor ondernemers die werken op projectbasis, is het van groot belang om te weten hoeveel tijd je aan een project besteedt.

Urenregistratie is ook erg handig om na te kunnen gaan hoeveel uren je medewerkers daadwerkelijk gewerkt hebben. Ook voor een juiste facturering is urenregistratie van groot belang. Je kan er namelijk mee aantonen hoeveel uren er aan een bepaald project gewerkt zijn.

Waarom gebruik je urenregistratie software?

Urenregistratie kan een tijdrovende klus zijn. Dit is zeker het geval als je door omstandigheden het bijhouden van werkuren uitstelt. Zeker als je de uren per kwartier of zelfs minuut moet vaststellen kan het moeilijk worden om je dit achteraf nog te herinneren.

Er zijn bedrijven die Excel gebruiken voor hun urenregistratie. Het nadeel hiervan is dat dit programma niet goed overzichtelijk is en ook nog redelijk beperkt.  Daarom is het beter om voor het registreren van je uren te kiezen voor urenregistratie software.

Het is voor bedrijven belangrijk om de juiste urenregistratie software gebruiken. Dit is niet alleen veel gebruiksvriendelijker dan Excel, het bevat ook nog eens een aantal speciale functies. Dit zorgt ervoor dat je op die manier heel veel tijd bespaart. Toch wordt er nog veel gebruik gemaakt als Excel

Tijd besparen is het grootste voordeel van het gebruiken van urenregistratie software. Daarnaast is het ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. En het is mogelijk om urenregistratie software te synchroniseren en te koppelen met verschillende agenda’s.

328 Comments

Geef een reactie